Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Pola Bisnis

  • Distributor

    Distributor

    Katrangan singkat:

    Kanggo dadi distributor Viking, sampeyan bisa njaluk dhukungan kaya ing ngisor iki: 1. Kauntungan rega.Kita bakal nglindhungi distributor kita supaya ora ana rega pemasaran kanthi menehi rega distributor.Supaya padha bisa fokus ing marketing & layanan.2. Iklan & Publisitas.Saben taun, kita bakal njupuk dana tartamtu kanggo pariwara, kayata rawuh ing pameran atas jenenge distributor, kegiatan promosi umum lan dhukungan hadiah.

  • Technical Strength

    Kekuwatan Teknis

    Katrangan singkat:

    Lab.Kita nyiyapake laboratorium kanggo ngoperasikake kabeh tes sing dibutuhake kanggo musim semi udara, lan kita pengin ujar manawa kita minangka pabrik pertama ing China sing duwe laboratorium dhewe.kanggo nguji materi.Kayata Variometer Sulfur, Tes Frangibility Suhu Rendah lan Tes Tahan Ozon kanggo karet.Lan Test Kelelahan bisa simulasi karya spring udhara kanggo mbukak lan nyoba iku umur.Biasane, tes iki kudu ditindakake paling ora 30 dina terus-terusan lan frekuensi paling ora nganti 3 yuta kaping.

  • Technical Strength

    Kekuwatan Teknis

    Katrangan singkat:

    Kerjasama College-Perusahaan.Guangzhou Viking kerjo bareng karo sawetara College misuwur lan Institut riset Karet ing China kang specialized ing sistem suspensi Otomotif lan formular karet, supaya kita bisa ngakses teknologi dianyari lan ndhaftar engineers bakat.Sistem Mutu ISO/IATF16949 paling anyar.Kita lulus sertifikat kualitas ISO/IATF16949 dening TUV.Minangka baris produksi kita strictly tindakake OE standar, karo rumus karet sah kita ndadekake merek Viking kita malah kuwat lan luwih populer.

Produk Unggulan

BABAGAN AWAKE DHEWE

Viking khusus ing Pabrik & riset spring udara, air spring shock absorber & kompresor suspensi udara.Kita minangka perusahaan sertifikat IATF 16949: 2016 lan ISO 9001: 2015. Kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing puas, kita wis mbangun sistem manajemen kualitas lan inspeksi modern sing sesuai karo standar internasional.